Termék kategóriák
Termékajánló

POLICLEAN 5000 RS Varrattisztító és felület polírozó készülék

Az akció visszavonásig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes!
Egységár (darab):
Bruttó: 1.248.990 Ft
Bruttó: 1.159.900 Ft
Nettó: 913.307 Ft
Cikkszám:
9CLEANE5000RS
Márka:
iWELD - POLICLEAN
Kosárba tesz

Leírás

TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ iWELD:
 
Leírás: A legújabb technológia és egy lenyűgöző folyamat, amelyek együtt lehetővé teszik a hegesztési varratok tisztításának egy teljesen új módját. Az elektrolitikus folyamat használatával kiküszöböli a mehanikus vagy vegyi módszerek hátrányait.
Mindez történhet akár a garázsban is, mert egyszerű, olcsó, tiszta és környezetbarát.
A felhasználóbarát 3-fokozatú kapcsolóval kiválasztható a szükséges áramerősség tartomány a különböző alkalmazási módokhoz.
1. állásban tisztítás és sötét jelölés (AC / AC),
2. állásban polírozás és világos jelölés (DC DC), a
3. állás galvanizálás, fémes bevonat készítés végezhető (DC DC).
Rozsdamentes alkatrészek hegesztésekor az oxidréteg könnyen eltávolítható, megszűntethető a nemkívánt elszíneződés és egy lépésben a passziválás is megtörténik ami védi a felületet a
további korróziótól. Összehasonlítva a tisztítás és a pácolás költségét az eletrolitikus folyamat lényegesen olcsóbb. Az eljárás során felhasznált vegyszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.
Sötét jelölése egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan végezhető -akár hengeres alkatrészeken is- mélyfekete színben. Az igény szerint elkészített sablon segítségével készíthető bármilyen grafikai elem, logó, felirat, védjegy, azonosító szám. A nagy teljesítményű elektrolit semleges (pH = 7), és nem igényel semlegesítés.
Elektromosan vezető felületek világos jelölése egy sablon segítségével hasonló eredményt ad mint a mechanikus gravírozás.
Galvanizálás / fémes bevonat készítés minden olyan anyaggal elvégezhető amelyet oldott állapotban elektrolitként használhatunk.
Díszítő és védő bevonat céljára egyaránt nagyszerű megoldást kínál. Lehetséges bevonó fémek: ón, cink, arany, ezüst, nikkel, króm, kadmium, kobalt, réz, sárgaréz.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft