Termék kategóriák
Termékajánló

ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép

Az akció visszavonásig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes!
Egységár (darab):
Bruttó: 1.799.900 Ft
Bruttó: 1.539.900 Ft
Nettó: 1.212.520 Ft
Cikkszám:
9ULTIMATIGCUT
Márka:
iWELD
Kosárba tesz

Leírás

  • A jól ismert ULTIMA-TIG-hez hasonlóan az ULTIMA-TIG-CUT is tökéletesen alkalmas Volfrámelektróda köszörülésre és emellett az elektródák pontos vágását is lehetővé teszi. A köszörülés és vágás egy zárt kamrában történik ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Emellett a köszörüléskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti.
  • A magas köszörülési sebeség, folyadékhűtéssel kombinálva egyenletes és sima felületet eredményez és megakadályozza az elektróda túlmelegedését.
  • Tökéletes hegesztési eredmények érhetőek el, a köszörüléskor precízen központosított pzíciót biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a Volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.
  • A vágóeszköz többféle beállítási lehetőséggel biztosítja az elektródacsúcs pontos geometriáját. Az elektróda köszörülés és vágás egy befogással elvégehető.
  • Az ULTIMA-TIG-CUT lehetővé teszi a Volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakitását bármilyen speciális hegesztési feladathoz.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft