Barion Pixel
Termék kategóriák
Termékajánló
SZERVIZ
 
Szervizünkben foglalkozunk elektromos kéziszerszámok, hegesztőgépek, kerti és erdészeti gépek javításával.
 
A javítási határidőt igyekszünk a legrövidebbre szabni, jellemzően 1 héten belül tartani, mivel tudjuk, hogy a gépeknek minél előbb vissza kell állni a termelésbe. Sürgős javítás esetén kérésre soron kívüli árajánlatot adunk. 
 
Teljeskörűen javítjuk az alábbi márkák gépeit:
- elektromos gépek: MAKITA, HITACHI / HIKOKI, BOSCH, AEG, MILWAUKEE
- benzinmotoros és elektromos erdészeti, kertészeti gépek: MAKITA, HITACHI / HIKOKI
- hegesztőgépek: iWELD, JASIC, FRONIUS, LINCOLN, CASTOLIN EUTECTIC
 
Feltételek:
- A hiba megállapítás díja 500 Ft-tól 1500 Ft-ig terjedhet (géptől függően), hegesztőgépeknél 3000 Ft. Ezt a díjat nem kell megfizetni, ha kéri a javítást vagy másik gépet vásárol.
 
- Ha a készülék szennyezetten érkezik be javításra szervizünk 500 Ft + ÁFA díjért takarítja le, amit a számlán külön sorban géptisztításként feltüntetünk.
 
- Ha a javítási költség előreláthatólag meghaladja az 5000 Ft-ot, akkor 5 napon belül árajánlatot készítünk. A javítást csak ennek elfogadása esetén végezzük el.
 
- Amennyiben a javítást nem kéri, a gépet - balesetvédelmi okból - szétszerelt állapotban adjuk vissza. Ha a gépet összeszerelt állapotban kéri vissza a hiba megállapítási díj kétszeresét kell munkadíjként megfizetni.
 
- A megjavított gépet a javítás elkészülte után 6 hónapig őrizzük meg. Ha a gépet ezután sem váltja ki, a megjavított gépet értékesítjük. Értékesítés után a javítási és tárolási költség levonása után fennmaradó összeg a tulajdonost illeti. 
 
- Amennyiben a javítást nem kéri, a készüléket 3 hónapig őrizzük meg. Ezután a roncsot, az idevonatkozó előírásoknak megfelelően, szakszerűen megsemmisítjük.
 
- Egy hónapon túl ki nem váltott gépekre tárolási díjat számítunk fel, melynek összege megkezdett hónaponként 500 Ft.
 
- Ha igényt tart a kiszerelt alkatrészekre, kérjük, előre jelezze!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.6 Ft